آموزش ایندکس دستی صفحات سایت با استفاده از گوگل وبمستر
ارسال شده در ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ دسته بندی : دستهبندی نشده
آموزش ایندکس دستی صفحات سایت با استفاده از گوگل وبمستر
شاید برای خیلی از وبمستر ها و صاحبان سایت پیش آمده باشد زمانی که مطلبی را در سایت خود منتشر می کنند و پس از مدتی عنوان مطلب و اسم سایت خود را می نویسند تا ببینند آیا مطلب آنها در نتایج جستجوی گوگل وجود دارد یا نه و به طور کلی میتونیم بگیم آیا مطلب توسط گوگل ایندکس شده است یا نه .؟
در مواردی که مطلب با موفقیت ایندکس شده است نفسی آسوده می کشیم . اما بعضی مواقع احتمال دارد که مطلب مورد نظر اصلا در نتایج گوگل وجود ندارد . حال چه در صفحه اول و چه در صفحات 20 و یا بالاتر .
دلیل رخ دادن این مشکل می تونه شامل چند مورد باشه که مهمترین آن عدم ایندکس سایت شما توسط گوگل می باشد .از دلایل مهم دیگر میتوان به این اشاره کرد که سایت شما در گوگل پنالت یا سندباکس گوگل قرار گرفته است که در روزهای آینده در مورد آن نیز بحث خواهیم کرد . بریم سر اصل مطلب و همون ایندکس در گوگل ، در بعضی موارد زمانی زیادی طول می کشد تا گوگل صفحات سایت شما را ایندکس کند از یک روز تا چند هفته .
یک راه حل ساده برای رفع این مشکل ایندکس دستی صفحات به وسیله گوگل وبمستر می باشد . با این کار شما به گوگل می گوئید که یک صفحه جدید و یا یک مطلب جدید به سایت خود اضافه کرده اید و جناب گوگل لطفا در کمترین زمان ممکن این صفحه را را ایندکس و ثبت کن .
قبل از هر چیز شما نیاز به یک اکانت گوگل و ثبت سایت در گوگل وبمستر دارید.
پس از ساخت اکانت و ثبت سایت خود در گوگل ( این موارد در آموزش های بعدی توضیح داده می شود ) از طریق لینک زیر وارد گوگل وبمستر شوید :
https://www.google.com/webmasters
با نام کاربری و رمز وارد اکانت خود شده و بر روی سایتی که ثبت کرده اید کلیک کنید . ( همانند تصویر زیر )
از منوهای سمت چپ Fetch ad google زیر منوی Crawl را انتخاب کنید . ( همانند تصویر زیر )
در این صفحه لینک اصلی سایت شما همراه با یک کادر خالی برای وارد کردن آدرس قرار وجود دارد .
حال لینک صفحه مطلب جدیدی را که ایجاد کرده اید در کادر خالی وارد کنید . توجه داشته باشید که همراه لینک نباید آدرس یات را وارد کنید فقط پسوند لینک .
مثال: فرض کنید مطلب شما بدین صورت است :
www.mysite.com/blog/internet &network.html
تنها این لینک را درون کادر قرار دهید .بدون / اولیه :
blog/internet &network.html
در نهایت Fetch را زده و صبر کنید تا در لیست قرار گیرد ( اگر این پیام را مشاهد کردید به درستی لینک وارد لیست شده است Your request was completed successfully.) این پایان کار نیست در اینجا لینک شما فقط ثبت شده است و عملی خاصی توسط گوگل بر روی ان انجام نمی شود .
برای ثبت لینک بر روی submit to index کلیک کنید و صفحه زیر را مشاهد می کنید .
در این صفحه دو گزینه دارید که باید یکی از آنها را انتخاب کنید :
Crawl only this URL : این گزینه میگه که شما قصد دارید فقط این لینک ثبت شود . برای یک مطلب از این گزینه استفاده کنید .
Crawl this URL and its direct links : منظور ثبت تمام لینک هایی است که از این شاخه شروع می شوند . بطور مثال شما یه منو با عنوان مقالات ساخته اید و در این منو مقالات زیادی وجود دارد لینک کلیه مقالات بدین صورت است که اول از همه مقالات وجود دارد و سپس عنوان مقاله . به مثال زیر توجه کنید :
منوی شما :
www.mysite.com/articles
لینک مقالات بدین صورت می باشد :
www.mysite.com/articles/matne1.html
www.mysite.com/articles/matne2.html
www.mysite.com/articles/matne3.html
اگر شما میخواهید تمام مقالات دسته articles برای ایندکس شدن ثبت شوند نیازی نیست سه بار و در سه مرتبه لینک مقالات را از طریق گزینه Crawl only this URL ثبت کنید .
فقط کافی است لینک اصلی مقالات
www.mysite.com/articlesرا در کادر لینک نوشته و گزینه Crawl this URL and its direct links را انتخاب کنید تا گوگل تمام لینک هایی که در ادامه این لینک هستند را ثبت کند .
نکته قابل توجه : شما در هر هفته می توانین 500 لینک تکی را ثبت کنید اما تنها قادر به ثبت 10 لینک مجموعه ای و یا لینک مادر ( مثلا لینک اصلی مقالات ) هستید .
در پایان و با ثبت لینک با پیام زیر روبه رو خواهید شد .
همون طور که در پیام به شما گفته لینک های شما در مدت زمان کوتاهی بررسی و پردازش خواهند شد .
سایت علمی و آموزشی پردیکا